Новини
Вътрешният министър Валентин Радев бе на посещение в Дупница
11.07.2018

Вътрешният министър на България Валентин Радев посети днес Дупница, за да се запознае със състоянието на града след поройните дъждове. "Разбрах от кмета на Дупница, че вече се е почти направила въпросната улица, което е похвално, че не са чакали пари. Кметът ме информира за още един сериозен участък при Креминик и сега отиваме натам. Има как да реагираме вече за бързо решаване на процедурите, защото знам отлично, че са много дълги като време. Изпращаме после комисия да огледа и подготови каквото трябва, за да се реагира бързо", категоричен бе министър Радев.

Освен него, на срещата бяха кметът на Дупница инж.Методи Чимев и заместникът му Крум Милев, областният управител Виктор Янев, шефа на полицията Борислав Динев и други.

Радев отиде на място на стълбищния подход на ул. Родопи и изрази задоволство от видяното и от факта, че веднага са предприети действия. След това посетиха изхода на село Дяково в посока Кременик, където пътят се свлече преди 2 години, а от комисията по бедствия и аварии досега не финансират ремонта му. Министър Радев заяви, че ще информира Бойко Борисов за видяното и за мерките, които трябва да бъдат предприети.